Skryt

 

Jag vet, man brukar kalla det referenser (men hur kul är det?)
Här är i alla fall några grejer jag är lite extra stolt över. Skryt alltså!

 

Jaguarmagasinet är ett digitalt jaktmagasin som ges ut av vapenkedjan Jaguargruppen. De flesta artiklar skriver jag. Senaste numret läser du här: jaguarmagasinet.se

De fyra ICA Citybutikerna i Borås ger ut Citybladet varje måndag. Själva produktionen görs av Brainforest som anlitar mig att skriva artiklarna. Senaste numret hittar du här:
https://www.e-magin.se/latestpaper/6fvj5h61/paper

En bok om ensamföretagare i Västra Götaland som getts ut av Företagarna. Jag är en av fyra medarbetare i boken!

Personaltidningen Södran ges ut av Södra som anlitar mig att skriva artiklar. SödraKontakt riktar sig till Södras anställda och anlitar också mig.

Colmeo Chronicle, en fyrasidig tidning för IT-företaget Colmeo.

Sista lördagen i augusti anordnas sportvagnsträff på natursköna Hofsnäs. Jag gör programbladet.

De är många som jobbar på AB Bostäder i Borås. För sin interna marknadsföring presenterar de medarbetarna på intranätet. Presentationerna skriver jag!

Min bästa kompis Tone är en kiropraktor med magiska händer. Hennes fina klinik Luck’s Yard ligger i Surrey och här får alla patienter en handbok för att själva kunna hjälpa till i sitt tillfrisknande.

Marita Skogum är flerfaldig världsmästare i orientering. Numera lotsar hon företag, organisationer och människor i kommunikation och förändringsprocesser. Jag hjälpte henne med en folder som beskriver hennes verksamhet.

Ja, hur har vi det på jobbet egentligen? Det har Mark Kennedy skrivit en himla trevlig e-bok om. Jag gjorde layoten.