Om …

Det var en stormig marskväll … Nääää. Om jag skulle börja den här presentationen med hur min mamma fastnade i hissen i Grindtorp när hon var höggravid med mig skulle både du och jag tröttna innan vi ens kommit fram till året då jag som femåring började skolan i en liten fransk alpby. Och så kul ska vi ju inte ha det, eller hur?

Vi kör helt enkelt den korta varianten. För många, många år sedan … nämen, nu gör jag det igen 😛

Förlåt. Jag ska försöka hålla mig seriös. Jag är född och uppvuxen i Täby norr om Stockholm och har bott i den lilla orten Limmared, söder om Borås i Västra Götaland sedan 1993 (fast farmor kom från Berghem och morfar från Jönköping, så nog har jag rötter här). Här hamnade jag eftersom bilen gick sönder och jag råkade gifta mig med killen som lagade den, efter att vi fått två små barn och köpt ett gammalt fint hus (det har vi för övrigt sålt nu och köpt ett annat gammalt hus).

Jag jobbade 20 år som journalist och redaktionschef på gratistidningen STT och som copywriter på Reklambyrån STT innan jag startade eget 2013. På tidningen hade vi på den tiden som policy att spegla bygden på ett positivt sätt och det är något som levt kvar i mig. Jag vill fortfarande arbeta och verka för den bygd jag bor i och hjälpa företag omkring mig att synas, få fler kunder och tjäna mer pengar.

Kanske är det därför jag tackade jag till att bli ordförande i Företagarna Kind 2018?

Företagsfrågor är viktiga. Det är ju faktiskt vi företagare som driver Sverige framåt och vi behöver all hjälp vi kan få. Och hör sen.